Dag 3 Vireux-Molhain naar Rocroi

Vanmorgen zijn we vroeg vertrokken naar de vesting Rocroi.
De route was oorspronkelijk 55 km maar hadden we ( ik ) ingekort tot 32 km. Dit betekende wel dat er in het Ardenner bos opgelet moest worden waar en welke richting we opgingen.......
Dit bleek nog niet zo eenvoudig  
en liep de tocht een paar uur extra wandelen op....... ( 400 meter klimmen en dalen )
Uiteindelijk met behulp van  GPS kwamen we weer op route en was het leed van klimmen , dalen en het zoeken naar een pad door rimboe weer verleden tijd.
Bijna 90 procent van de wandeling bestond uit bos. We liepen vandaag om en om in Frankrijk en in BelgiĆ«. Een grensroute zullen we maar zeggen.  De appjes van Tele 2 vlogen ons daarom ook regelmatig  de oren..... Onderweg in de bossen ontmoeten we een paar wandelaars uit Drenthe die ook net als ons de camino aan het wandelen waren en ook zij hoopten om medio Oktober aan te komen in Santiago de Compostela. Doordat wij s'morgens in de heuvels rond Vireux veel 'tijd' hadden verloren kwamen we pas laat aan in de Franse vestingstad Rocroi.
Routeafstand 32 km
Vestingstad Rocroy - Noord Frankrijk

Reacties

Anoniem zei…
Dr komt hyl wat by te sjen.(kuierjen
Anoniem zei…
Weer wat Dichterbij. Jammer van omlopen.
Anoniem zei…
Een reactie van Piet en Cisca. We volgen jullie elke dag. Het gebied,vooral het maasdal is prachtig. Hier kan je niet verdwalen,maar het avontuur is begonnen. Gr van ons en heel veel succes.
Hein Dijkstra zei…
Komt mij bekend voor, in het bos slechte bewegwijzering.